Masthead header

Sörmlandssalongen pågår i Södertälje konsthall…

Ja, så här glad blev jag i förrgår kväll när jag åkte för att se vad årets Sörmlandssalong hade att bjuda på. Efter att Olle och jag blev antagna så rådde lite av ett euforiskt rus i några timmar, hos oss bägge, innan jag var tvungen att ladda för Grafik i Väst i Göteborg och min egen separatutställning där. En vernissage som kolliderade med den i Södertälje och så länge man inte är klonad väljer man givetvis den egna utställningen först.

Men som sagt i förrgår kväll fick jag se vad Södertälje konsthall i Luna kulturhus hade att visa upp. 61 konstnärer hade skickligt och varierat hängts av Södertälje konstförening och Kultur- och fritidskontoret. En stor eloge till dem för det. Jag hänger bra liksom Olle, nöjda bägge två. Har du något tillfälle, så passa på innan den 9 november och titta upp på utställningen, den bjuder på det bästa av Sörmländsk konst, hela paletten av tekniker finns representerat, möjligen undantaget video. Vart tredje insänt verk antogs av juryn; Ricardo Donoso, Stefania Sir och Rigmor Persson.

För min del, är jag med för 33:e gången av 34 möjliga. Enda gången jag blivit refuserad var 1979. Förra året var det ingen salong och för sju år sedan hade de övre åldersgräns på fyrtio år, som genast försvann året därpå. Men annars alla gånger!!!!

Gun HaglundOctober 3, 2013 - 7:20 pm

Heja Mia!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F ö l j   m i g   p å   F a c e b o o k